Tøj / Tasker / Skuldertaske Miles
Brands:Kintobe

Skuldertaske Miles

599,00 kr.

Skuldertaske Miles er en smuk taske med et sporty look. Tasken er rummelig, så du kan have alt det nødvendige med dig, og så er den lavet af genanvendte materialer. Den findes i to flotte farver, og laves af danske Kintobe.

Læs mere →

Størrelsesguide
Ryd

Beskrivelse

Skuldertaske Miles er en flot kompakt lille taske at have med på farten. Den har et sporty look, og er rummelig, så du kan have alt det nødvendige med dig. Hovedrummet passer let til en vandflaske og med tre indvendige lommer og to udvendige sektioner, kan du være sikker på at der er godt med plads til at hvad du skal have med dig.

Skuldertaske Miles måler 26 x 19 x 11 cm.

Materialer

Den flotte skuldertaske er lavet primært i genanvendte materialer.

  • Stoffet til tasken er 100% MIPAN® RegenTM genanvendt nylon.
  • Foring, bånd, lynlåsforstærkere, indvendig etiket, logoetiket, indvendigt kantbånd, og tråd er af 100% genanvendt polyester. 
  • Polstringen er af BLOOMTM algebaseret skum
  • Vandtæt belægning er en miljøvenlig C0 WR PU 1500mm
  • Lynlåse, metalbeslag og ikke-vævet forstærkning er fremstillet af konventionelle materialer, altså nye materialer. 

BLOOMTM algebaseret skum

Algeskummet, der benyttes som polstring i skuldertaske miles, fremstilles af overskydende alger. De høstet fra ferskvand, hvor økosystemet er ude af balance. Er der for mange overskydende alger kan det være skadeligt og giftigt. Algerne kombineres med konventionelle materialer, for at skabe polstringen.

Vandtæt belægning

Kintobe har været meget i tvivl hvor vidt deres tasker skulle gøres vandtætte, da disse belægninger ikke er særlig miljøvenlige. Det er dog et must-have i Danmark med en vandtæt belægning på tasker, og derfor er Kintobes produkter fra Sidewalk kollektionen samt alle fremtidige kollektioner vandtætte. De har valgt den mest miljøvenlige version på markedet C6 DWR. Denne er fri for PFO og PFAS, der er yderst problematiske og svære at nedbryde. Ulempen ved C6 DWR er en lidt lavere ydelse, som er et kompromis, Kintobe føler sig nødsaget til at indgå.

 

 

Kintobe er en samtale om hvilken verden vi skal give videre til vores næste generation. Det danske brand startede i 2019 og ambitionen er at være det mest bæredygtige taskebrand i verden, og hele tiden presse sig selv og sætte standarten for hvordan bæredygtige tasker kan være. De har lovet, at hver kollektion skal være mere bæredygtig end den sidste. De vil fortsætte med at udvikle deres produktionsmetoder, så hver ny kollektion tager et skridt tættere på målet om en 100% bæredygtig taske. 

Yderligere information

Størrelse 26 × 19 × 11 cm
Farver

Sage Green, Black

Varenummer 1507651a
Varenummer 1507651b

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.