Tøj / Træningstøj / Sports Bh

Sports Bh

(1 kundeanmeldelse)

479,00 kr.

Sports Bh er en støttende og behagelig sportsBH lavet i genanvendt nylon. Den er svedtransporterende og lavet i et åndbart materiale, der sikrer komfort og holdbarhed. BH’en findes i flere farver og størrelser

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Sports Bh fra Organic Basics er en virkelig behagelig trænings-bh med brede stropper og formede bryst-skåle for bedre støtte. Den er svedtransporterende og lavet i et åndbart materiale, der sikrer komfort og holdbarhed. Den er derudover fremstillet på en måde, der ikke skaber sømme. Tøj uden sømme betyder større komfort og holdbarhed, da der ikke er svage punkter i tøjet på samme måde.

For at fuldende træningssættet se de lækre Træningstights.

Kvalitet og certificeringer

 • Svedtransporterende og åndbart materiale
 • Lavet med genanvendte materialer
 • Produceret på en GOTS-certificeret fabrik
 • Lavet under gode arbejdsvilkår og ordentlig løn til alle

Materialer og certificeringer

Sports Bh’en er lavet i et sømløst, holdbart og elastisk genbrugsmateriale. Den bestårt af 57% genanvendt nylon, 38% nylon og 5% elastan. Den genanvendte nylon kræver 80% mindre vand at fremstille og skaber 90% mindre CO2-udslip sammenlignet med nyproduceret stof.

Organic Basics bruger genbrugsmaterialer, fordi det sparer vand og energi. Genbrugsmaterialerne hjælper også med at aflede affald fra lossepladser og forhindre CO2 – hvilket hjælper med at holde vores planet ren og bekæmpe klimaændringer.

Organic Basics har produceret BH’en på en GOTS-certificeret fabrik. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt. Sports Bh er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne til træningstøjet her og lære mere om GOTS-certificeringen samt de andre certificeringer, der er relevante når det handler om mere bæredygtigt tøj her.

BH’en er lavet i Portugal.

Vaskeanvisning og indvirkning på miljøet

TræningsBH’en er maskinvaskbare ved maksimum 60° C, men Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har denne træningsBH forhindret 1,6 kg. CO2, sparet 25 liter vand og forhindret 15 g. affald for naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Farve

Sort, Blå, Bordeaux, Grøn

Størrelse

XS-S, M-L, XL-XXL

Varenummer 1507430
Varenummer 1507430
Varenummer 1507430
Varenummer 1507430b
Varenummer 1507430c
Varenummer 1507430f
Varenummer 1507430d
Varenummer 1507430i
Varenummer 1507430h
Varenummer 1507430k
Varenummer 1507430n
Varenummer 1507430m

1 anmeldelse af Sports Bh

 1. Laura

  Virkelig god løbebh! Den sidder godt til uden at stramme ubehageligt, og den er god til at håndtere sved. Jeg bruger normalt 65DD, og købte en xs-s – det passede perfekt

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Fitnessbånd i naturgummifitnessbånd i naturgummi vegansk
  79,00 kr.

  Fitnessbånd i naturgummi fra Fair Move. Båndet er lavet af naturgummi, og er et perfekt træningshjælpemiddel til diverse øvelselser. Det findes i tre styrker, og giver forskellig modstand, så du kan vælge det bånd der er bedst til din træning eller yogapraksis.

  Vælg muligheder
 • SilverTech Active Leggings Organic Basics genanvendt materiale træningstøj
  599,00 kr.

  Træningstights fra Organic Basics er træningsleggings af genanvendt nylon, der er super behagelige og smidige. De er svedtransporterende og lavet i et åndbart materiale, der sikrer komfort og holdbarhed. Findes i flere farver og størrelser.

  Vælg muligheder