Tøj / Træningstights

Træningstights

599,00 kr.

Træningstights fra Organic Basics er træningsleggings af genanvendt nylon, der er super behagelige og smidige. De er svedtransporterende og lavet i et åndbart materiale, der sikrer komfort og holdbarhed. Findes i flere farver og størrelser.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Træningstights er et par lækre træningsleggings i fuld længde lavet med genanvendt nylon. De behagelige leggings er svedtransporterende og lavet i et åndbart materiale, der sikrer komfort og holdbarhed. De er derudover fremstillet på en måde, der ikke skaber sømme. Tøj uden sømme betyder større komfort og holdbarhed, da der ikke er svage punkter i tøjet på samme måde.

For at fuldende træningssættet se den lækre og åndbare Sports Bh.

Kvalitet og certificeringer

  • Svedtransporterende og åndbart materiale
  • Lavet med genanvendte materialer
  • Produceret på en GOTS-certificeret fabrik
  • Lavet under gode arbejdsvilkår og ordentlig løn til alle

Materialer og certificeringer

Træningstights er lavet i et sømløst, holdbart og elastisk genbrugsmateriale. De består af 57% Recycled Nylon, 38% Nylon, 5% Elastane. Den genanvendte nylon kræver 80% mindre vand at fremstille og skaber 90% mindre CO2-udslip sammenlignet med nyproduceret stof. 

Organic Basics bruger genbrugsmaterialer, fordi det sparer vand og energi. Genbrugsmaterialerne hjælper også med at aflede affald fra lossepladser og forhindre CO2 – hvilket hjælper med at holde vores planet ren og bekæmpe klimaændringer.

Organic Basics har produceret træningsleggings på en GOTS-certificeret fabrik. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt. De fine træningstights er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne til træningstøjet her og lære mere om GOTS-certificeringen og de andre certificeringer, der findes når det handler om en mere miljøvenlig tøjproduktion her.

Træningsleggingsene er lavet i Portugal. Se vores fine yogamåtter i naturgummi, der er bionedbrydelige, skidsikre og bløde at ligge på. 

Vaskeanvisning og indvirkning på miljøet

Træningsleggingsene er maskinvaskbare ved maksimum 60° C, men Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har disse træningsleggings forhindret 4,27  kg. CO2, sparet 66 liter vand og forhindret 39 g. affald for naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæresdygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelse

XS-S, M-L, XL-XXL

Farve

Sort, Bordeaux, Blå, Grøn

Varenummer 1507424
Varenummer 1507424
Varenummer 1507424m
Varenummer 1507424j
Varenummer 1507424h
Varenummer 1507424p
Varenummer 1507424n
Varenummer 1507424g
Varenummer 1507424b
Varenummer 1507424e
Varenummer 1507424c

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...