Undertøj

Vi har udvalgt undertøj fra brands der sætter bæredygtige materialer, en bæredygtig produktion og kvalitet højt på deres dagsorden. Se vores udvalg af BH’er, trusser og boxershorts i bæredygtige materialer her på siden. Om man prioriterer feminint og sexet, simpelt og enkelt eller praktisk og behageligt eller en god blanding, så er det muligt at finde – også i økologisk bomuld eller i genanvendte materialer. 

Filtre
Ok
  Active Filters
  Filter by Category
  Filter by Color
  Filter by Size
  Filter by Price

  Min Price:

  Max Price:

Miljøvenligt undertøj

Tøj er et rigtig stor miljøbelastning. I kategorien har vi samlet et udvalg af undertøjet der er lavet af materialer med omtanke for miljøet, bæredygtighed og kvalitet. Miljøvenligt undertøj er et vidt begreb. Hos Simpelt.dk fokuserer vi på, at de brands vi forhandler lavet tøj af økologiske eller genanvendte materialer. Materialerne skal være produceret med omtanke for miljøet og dem der arbejder med dem. Herudover skal materialerne være mulige at genanvende, og være af høj kvalitet, så de holder længst muligt.

Der findes brands, der både er gennemsigtige, de fokuserer på bæredygtighed hele vejen igennem produktionen, og fokuserer på “slow fashion” istedet for “fast fashion”. Slow fashion handler om, at købe meget mindre mængder ny-produceret tøj, men istedet fokusere på god kvalitet, at tøjet kan bruges i flere år og at materialerne fx kan genanvendes, når dets “liv” slutter.

Når det handler om bæredygtigt tøj er det vigtigt at undersøge hvilke materialer, tøjet er lavet af. Ønsker du et overblik over materialerne, er her et indlæg om bæredygtige materialer.

Undertøj i økologisk bomuld

Vi forhandler bl.a. undertøj i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Du kan læse mere om GOTS-certificeringen her.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse der passer dig? Se vores størrelsesguide her