Undertøj

Vi har udvalgt undertøj fra brands der sætter bæredygtige materialer, en bæredygtig produktion og kvalitet højt på deres dagsorden. Se vores udvalg af BH’er, trusser og boxershorts i bæredygtige materialer her på siden. Om man prioriterer feminint og sexet, simpelt og enkelt eller praktisk og behageligt eller en god blanding, så er det muligt at finde. I økologisk bomuld eller i genanvendte materialer. 

Filtre
Ok
  Filtre
  show blocks helper
  Aktive filtre
  Filter by Color
  Filter by Size
  Vælg pris

  Min Price:

  Max Price:

Miljøvenligt undertøj

Tøj er et rigtig stor miljøbelastning. I kategorien har vi samlet et udvalg af undertøj. Alt er lavet af materialer med omtanke for miljøet, bæredygtighed og kvalitet. Hos Simpelt.dk fokuserer vi på, at de brands vi forhandler lavet tøj af økologiske eller genanvendte materialer. Materialerne skal være produceret med omtanke for miljøet. Dem der arbejder med dem. Herudover skal materialerne være mulige at genanvende, og være af høj kvalitet.

Der findes brands, der både er gennemsigtige og fokuserer på bæredygtighed hele vejen igennem produktionen. De fokuserer på “slow fashion” istedet for “fast fashion”. Slow fashion handler om, at købe meget mindre mængder ny-produceret tøj. I stedet fokusere på god kvalitet, at tøjet kan bruges i flere år og at materialerne kan genanvendes..

Når det handler om bæredygtigt tøj er det vigtigt at undersøge hvilke materialer, tøjet er lavet af. Ønsker du et overblik over materialerne, er her et indlæg om bæredygtige materialer.

Undertøj i økologisk bomuld

Vi forhandler bl.a. undertøj i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Certificeringen GOTS (Global Organic Textile Standard) økologisk bomuld betyder, at det dyrkes uden skadelige insekticider og pesticider. Certificeringen garanterer også at fabrikkerne betaler løn i overensstemmelse med medarbejdernes leveomkostninger. Du kan læse mere om GOTS-certificeringen her.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse der passer dig? Se vores størrelsesguide her

Hos Simpelt.dk forhandler vi undertøj fra Organic Basics og Underprotection. Begge brands er danske, og har en gennemgående og brændende stræben for bæredygtige valg i hele produktionskæden.

Organic Basics sætter bæredygtig tænkning i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er ordentligt for vores miljø. De samarbejder kun med fabrikker, der også sætter deres miljømæssige indflydelse højt.

Underprotection er et dansk brand, som blev grundlagt i 2010 med én meget vigtig vision i tankerne; at forene bæredygtighed og mode. Bæredygtigt undertøj, loungewear og badetøj skal være behageligt, elegant og luksuriøst. Med fokus på at træffe ansvarsfulde og ambitiøse valg, ønsker de at gøre det lettere for dig at kombinere etik og æstetik.