Undertøj

Vi har udvalgt undertøj fra brands der sætter mere bæredygtige materialer, en mere bæredygtig produktion og kvalitet højt på deres dagsorden. Se vores udvalg af BH’er, trusser og boxershorts i mere bæredygtige materialer her på siden. Om man prioriterer feminint og sexet, simpelt og enkelt eller behageligt og basic undertøj eller en god blanding, så er det muligt at finde. I økologisk bomuld eller i genanvendte materialer. 

25 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Mere miljøvenligt undertøj

Undertøjet vi forhandler er lavet af materialer med omtanke for miljøet, mere bæredygtighed og kvalitet. Hos Simpelt.dk fokuserer vi på, at de brands vi forhandler lavet tøj af økologiske eller genanvendte materialer. Brands der sætter ordentlige arbejdsforhold og gennemsigtighed højt.

Der findes brands, der både er gennemsigtige og fokuserer på mere bæredygtighed hele vejen igennem produktionen. De fokuserer på “slow fashion” istedet for “fast fashion”. Slow fashion handler om, at købe meget mindre mængder ny-produceret tøj. I stedet fokusere på god kvalitet, at tøjet kan bruges i flere år og at materialerne kan genanvendes..

Når det handler om mere bæredygtigt undertøj samt tøj, er det vigtigt at undersøge hvilke materialer, tøjet er lavet af. Ønsker du et overblik over materialerne, er her et indlæg om bæredygtige materialer.

Undertøj i økologisk bomuld

Vi forhandler bl.a. økologisk undertøj, der er produceret i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Går du udelukkende efter økologisk undertøj, så se for eksempel de fine Hipster trusser og Boxers til mænd. Certificeringen GOTS (Global Organic Textile Standard) økologisk bomuld betyder, at det dyrkes uden skadelige insekticider og pesticider. Certificeringen garanterer også at fabrikkerne betaler løn i overensstemmelse med medarbejdernes leveomkostninger. Du kan læse mere om GOTS-certificeringen og de andre certificeringer, der er relevante at holde øje med, hvis du ønsker at støtte en mere miljøvenlig tøjproduktion – læs blogindlægget her.

Er du i tvivl om, hvilken størrelse der passer dig? Se vores størrelsesguide her

Hos Simpelt.dk forhandler vi mere bæredygtigt undertøj fra Organic Basics og Underprotection. Begge brands er danske, og har en gennemgående og brændende stræben for mere bæredygtige valg i hele produktionskæden.

Organic Basics sætter bæredygtig tænkning i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er ordentligt for vores miljø. De samarbejder kun med fabrikker, der også sætter deres miljømæssige indflydelse højt. De laver skønt behageligt og basic undertøj, der passer til de fleste.

Underprotection er et dansk brand, som blev grundlagt i 2010 med én meget vigtig vision i tankerne; at forene bæredygtighed og mode. Bæredygtigt undertøj, loungewear og badetøj skal være behageligt, elegant og luksuriøst. Med fokus på at træffe ansvarsfulde og ambitiøse valg, ønsker de at gøre det lettere for dig at kombinere etik og æstetik.