Tøj / Undertøj / Alexandra Bh

Alexandra Bh

350,00 kr.

Den smukke, sexede og simple Alexandra Bh er en klassisk bøjle-fri bh. Bh’en har medium støtte fra elastikkantbånd. Bh’en er lavet af genanvendte materialer og kan kombineres mere flere underdele i samme sæt.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Alexandra Bh fra Underprotection er en smuk og behagelig bh. er lavet i blød mesh uden vattering med søde prikker af fine genanvendte materialer. Bh’en er en klassisk trekants-bh med gylden lukning bagpå. Hav det komfortabelt og føl dig fantastisk til mode iført hele sættet med matchende Alexandra trusser eller Alexandra g-streng.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Alle stoffer og trim er Oeko-Tex certificerede

Materialer og pleje

Blød mesh af 88% polyamid (genanvendt) og 12% elastan. Mesh for af 76% polyamid (genanvendt) og 24% elastan (genanvendt). Den smukke bh er produceret i Bulgarien, på en BSCI certificeret fabrik. Stoffet er godkendt vegansk af PETA og er både GRS og Oeko-tex certificeret. Vil du læse mere om materialerne til undertøjet? Læs vores blogindlæg her.

Bh’en kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Alexandra Bh er størrelsessvarende og medium hold fra elastikkantbånd. Bh’en har justerbare stropper og hægtelukning bagpå.

Vil du vide mere om de certificeringer, der er brugt? Læs mere her.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Hvid, Sort

Varenummer 1507628d-1
Varenummer 1507628a-1
Varenummer 1507628-1
Varenummer 1507628-1
Varenummer 1507628-1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...