Tøj / Undertøj / Alexandra high apex Bh

Alexandra high apex Bh

400,00 kr.

Alexandra high apex Bh fra Underprotection er blød og behagelig, og har et smukt feminint udtryk. BH’en har en god pasform og god støtte.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Alexandra high apex Bh er lavet i blød mesh med søde prikker fremstillet af fine genanvendte materialer. Den høje apex pasform giver god støtte og er en klar anbefaling til kvinder med større barm. Hav det komfortabelt og føl dig fantastisk til mode iført hele sættet med matchende Alexandra trusse eller Alexandra g-streng

Denne BH er velegnet til større skålstørrelser, fordi den har skåle med høj apex, det giver den god støtte. Den har et klassisk udtryk, som ingen lingeriskuffe skal mangle. Den feminine og smukke BH er ikke kun flot, men er også et stykke utrolig behageligt undertøj.

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Feminin, smukt og behagelig
  • Giver god støtte
  • Velegnet til større skålstørrelser
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Alle stoffer og trim er Oeko-Tex certificerede

Materialer og vaskeanvisninger

Bh’en er lavet af italiensk blonde af 92% genanvendt nylon og 8% genanvendt elastan. Blødt for af 76% genanvendt nylon og 24% genanvendt elastan. Vask ved 30˚ og gerne i vaskepose

Bh’en er lavet i Bulgarien, på en BSCI certificeret fabrik. Stoffet er godkendt vegansk af PETA og er både GRS og Oeko-tex certificeret. Vil du læse mere om materialerne til det lækre undertøj? Læs vores blogindlæg her og lær mere om de forskellige certificeringer indenfor tøjproduktion her.

Størrelse og pasform

– Størrelsessvarende
– Let hold
– Justerbare stropper
– Hægtelukning bagpå

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Black, White

Varenummer 1507412e-1
Varenummer 1507412g-1
Varenummer 1507412h-1
Varenummer 1507412i-1
Varenummer 1507412j-1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...