Tøj / Undertøj / Alexandra trusser

Alexandra trusser

300,00 kr.

Alexandra trusser er både feminine, behagelige og lavet i genanvendte materialer og økologisk bomuld. De fine prikkede trusser kan bruges som del af et sæt med Alexandra bh

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Alexandra trusser er lavet i blød mesh med søde prikker af fine genanvendte materialer. Trusserne har en blød kantelastik og den lækre mesh giver dem et let og forførende udtryk. Hav det komfortabelt og føl dig fantastisk til mode iført hele sættet med matchende Alexandra bh eller Alexandra høj apex bh.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Tekstilet er Oeko-Tex certificeret
  • Størrelsessvarende

Materialer og pleje 

Blød mesh af 88% polyamid (genanvendt) og 12% elastan. Kile i 100% bomuld (økologisk). De behagelige trusser har en størrelsessvarende pasform. Vask trusserne ved 30˚ – gerne i en vaskepose.

Alexandra trusser er lavet i Bulgarien, på en BSCI certificeret fabrik. Stoffet er godkendt vegansk af PETA og er både GRS og Oeko-tex certificeret. Læs mere om materialer og certificeringer.

Se også de smukke Luna trusser, der kommer i tre forskellige farver. Vi har også 3-pack med de feminine og simple Bea G-streng 3-pak, i blødt og åndbart materiale

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Sort, Hvid

Varenummer 1507549m-1
Varenummer 1507549o-1
Varenummer 1507549p-1
Varenummer 1507549d-1
Varenummer 1507549-1
Varenummer 1507549a-1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...