Tøj / Undertøj / Bea Bh

Bea Bh

350,00 kr.

Bea Bh er enkel i stilen, og er lavet i blød lyocell jersey. BH’en har fine blondedetaljer af genanvendt polyester og udtagelig vattering.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Bea Bh fra Underprotection er en enkel og minimalistisk trekants-bh. BH’en er lavet i blød og åndbar lyocell jersey, med fine blondedetaljer og udtagelig vattering.

Bea Bh findes i to farver: Sort og beige, og passer til Bea trusser 3-pak og Bea G-streng 3-pak.

  • Lavet af blød og åndbar lyocell jersey
  • Blonderne er af genanvendt polyester
  • Vegansk godkendt af PETA
  • Oeko-Tex-certificerede

Materialer og pleje

BH’en er lavet af 96% lyocell jersey og 4% elastan. Blonderne er lavet af genanvendt polyester. BH’en er fremstillet i New Dehli, Indien og er vegansk godkendt af PETA. BH’en er Oeko-Tex-certificerede. BH’en kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til undertøjet? Læs vores blogindlæg her. Vi har også et blogindlæg hvor du kan læse mere om de forskellige certificeringer indenfor tøjproduktion.

BH’en har en normal pasform, let støtte og er uden bøjler. Den er størrelsessvarende, har justerbare skulderstropper og hægtelukning bagpå.

Se også det smukke Gilda-sæt med blonder fra Underprotection – Gilda Bh og Gilda trusser

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Farve

Black, Beige

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507438i
Varenummer 1507438h
Varenummer 1507438g
Varenummer 1507438f
Varenummer 1507438b
Varenummer 1507438a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...