Tøj / Undertøj / Bea G-streng 3-pak

Bea G-streng 3-pak

500,00 kr.

Bea G-streng 3-pak fra Underprotection er enkle, bløde og behagelige trusser. Materialet er åndbart og stilen er simpel, feminin og minimalistisk.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Bea G-streng 3-pak fra Underprotection er et sæt á tre trusser i enkel og minimalistisk stil. Trusserne er lavet i blød og åndbar lyocell jersey. Elastikken er blød og elegant med en blonde i kanten, og efterlader ikke mærker under tøjet.

Trusserne findes i to farver: Sort og beige, og det fine sæt Bea G-streng 3-pak kommer i en papæske.

Se også den fine Bea Bh, og Bea trusser 3-pak, der alle passer sammen.

  • Lavet af blød og åndbar lyocell jersey
  • Blonderne er af genanvendt polyester
  • Vegansk godkendt af PETA
  • Oeko-Tex-certificerede

Materialer og pleje

Trusserne er lavet af 96% lyocell jersey og 4% elastan. Blonderne er lavet af genanvendt polyester. Trusserne er fremstillet i New Dehli, Indien og er vegansk godkendt af PETA. Trusserne er Oeko-Tex-certificerede. Trusserne kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til undertøjet? Læs vores blogindlæg her og lær mere om de forskellige certificeringer, der findes indenfor tøjproduktionen her.

Trusserne har en normal pasform og en usynlig taljeelastik, så de er perfekte under stramt tøj, hvor man ikke skal kunne se kanter.

Se de lækre hipster trusser i økologisk bomuld fra Organic Basics

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Black, Warm beige

Varenummer 1507400j
Varenummer 1507400i
Varenummer 1507400h
Varenummer 1507400f
Varenummer 1507400e
Varenummer 1507400d
Varenummer 1507400b
Varenummer 1507400a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...