Tøj / Undertøj / Bea trusser 3-pak

Bea trusser 3-pak

(1 kundeanmeldelse)

550,00 kr.

Bea trusser 3-pak er en pakning med 3 enkle, feminine og behagelige trusser. Trusserne er lavet af lyocell jersey og er super bløde og behagelige.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Bea trusser 3-pak fra Underprotection er et sæt á 3 trusser i enkel og minimalistisk stil. Trusserne er lavet i blød og åndbar lyocell jersey. Elastikken er blød og elegant med en blonde i kanten ved benene, og efterlader ikke mærker under tøjet. Trusserne har en semilav talje.

Bea trusser 3-pak findes i to farver: Sort og beige, og passer til Bea Bh. De findes også som g-streng i 3-pack, og kommer i en papæske.

  • Lavet af blød og åndbar lyocell jersey
  • Blonderne er af genanvendt polyester
  • Vegansk godkendt af PETA
  • Oeko-Tex-certificerede

Materialer og pleje

Trusserne er lavet af 96% lyocell jersey og 4% elastan. Blonderne er lavet af genanvendt polyester. Trusserne er fremstillet i New Dehli, Indien og er vegansk godkendt af PETA. Trusserne er Oeko-Tex-certificerede. Trusserne kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til undertøjet? Læs vores blogindlæg her. Og læs mere om certificeringerne her

Trusserne har en normal pasform og en usynlig taljeelastik, så de er perfekte under stramt tøj, hvor man ikke skal kunne se kanter. Se også de smukke Luna trusser med blonder.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Farve

Black, Beige

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507439j
Varenummer 1507439i
Varenummer 1507439h
Varenummer 1507439g
Varenummer 1507439f
Varenummer 1507439c
Varenummer 1507439a

1 anmeldelse af Bea trusser 3-pak

  1. Heidi

    Dejligt blødt og behageligt undertøj at have på. Det er ikke sidste gang, jeg køber det. Som altid super nemt at bestille varer og med hurtig levering. Kan kun anbefales.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...