Tøj / Undertøj / Boxers i økologisk bomuld 2-pak

Boxers i økologisk bomuld 2-pak

249,00 kr.

Boxers i økologisk bomuld 2-pak indeholder 2 par lækre boxershorts lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Boxershortsene har en god længde på benene, så de ikke “ruller” op.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Boxers i økologisk bomuld 2-pak fra Organic Basics består af to par bløde og simple boxershorts. Boxershortsene er lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld med lange ben, så de ikke ruller op. Boxershortsene er helt uden logoer, mønster eller motiver og er fri for mærke i elastik-linningen.

Økologiske boxers

  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Simpel style i flotte farver
  • Blød og lækker kvalitet
  • Lavet under gode arbejdsvilkår

Materialer og certificeringer

De lækre boxershorts er lavet af 95% GOTS økologisk bomuld og 5% elastan
De er økologisk, certificeret ved USB-licensnummer: USB TEX 2015.

Organic Basics har brugt GOTS-certificeret økologisk bomuld til disse boxershorts. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

Boxers i økologisk bomuld 2-pak er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og de forskellige certificeringer der findes, når det handler om en mere bæredygtig tøjproduktion.

Boxershortsene er maskinvaskbare ved maksimum 60° C, men Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær.

Boxershortsene er lavet i Tyrkiet.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har disse boxershorts forhindret 0,51 kg. CO2, forhindret 282 g. kemikalier og forhindret 21 g. affald at komme ud i naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelse

S, M, L, XL, XXL

Farve

Black, Grey, Blue

Varenummer 1507431f
Varenummer 1507431j
Varenummer 1507431k
Varenummer 1507431o
Varenummer 1507431e
Varenummer 1507431a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...