Tøj / Undertøj / Emma G-streng

Emma G-streng

250,00 kr.

Emma g-streng er lavet af genanvendte materialer, som har fået nyt liv i form af en blå blomstret blonde. Trusserne har flotte blondedetaljer lavet af genanvendt stof. Kan kombineres med Emma Bh.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Emma g-streng er lavet af genanvendte materialer, som har fået nyt liv i form af en blå blomstret blonde. Den har et klassisk snit med let høj benudskæring og blød kantelastik. Fuldend sættet med den matchende Emma høj apex bh.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Alle stoffer og trim er Oeko-Tex certificerede

Materialer og pleje

Blonde af 80% polyamid (genanvendt) og 20% elastan (genanvendt). Kile af 100% bomuld (økologisk). Gylden trim. De smukke trusser er lavet i Letland, på en Oeko-Tex og BSCI certificeret fabrik og er godkendt vegansk af PETA. Al materiale er både GRS og Oeko-tex certificeret. Vil du læse mere om materialerne til undertøjet? Læs vores blogindlæg her.

Trusserne kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Emma G-streng er størrelsessvarende, har en bred kantelastik i taljen, og en mellemhøj talje.

Vil du vide mere om de certificeringer, der er brugt? Læs mere her.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L

Varenummer 1507631-1-1
Varenummer 1507631-1-1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...