Tøj / Undertøj / Emma high apex Bh

Emma high apex Bh

450,00 kr.

Emma high apex Bh er lavet af genanvendte materialer, som har fået nyt liv i form af en blomstret blå blonde. BH’en har en god pasform og god støtte.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Emma high apex Bh er lavet af genanvendte materialer, som har fået nyt liv i form af en blomstret blå blonde. Denne shape med high apex giver en god støtte og er derfor meget velegnet til en større barm. Fuldend sættet med Emma g-streng.

Denne BH er velegnet til større skålstørrelser, fordi den har skåle med høj apex, det giver den god støtte. Den har et klassisk udtryk, som ingen lingeriskuffe skal mangle. Den feminine og smukke BH er ikke kun flot, men er også et stykke utrolig behageligt undertøj.

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Feminin, smukt og behagelig
  • Giver god støtte
  • Velegnet til større skålstørrelser
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Alle stoffer og trim er Oeko-Tex certificerede

Materialer og vaskeanvisninger

Bh’en er lavet af blonde af 80% polyamid (genanvendt) og 20% elastan (genanvendt), blød mesh af 76% polyamid (genanvendt) og 24% elastan (genanvendt) og har udtagelig vattering i 100% polyester (genanvendt).

Bh’en er lavet i Letland, på en BSCI certificeret fabrik. Stoffet er godkendt vegansk af PETA og er både GRS og Oeko-tex certificeret. Vil du læse mere om materialerne til det lækre undertøj? Læs vores blogindlæg her og lær mere om de forskellige certificeringer indenfor tøjproduktion her.

Størrelse og pasform

– Størrelsessvarende
– Let hold
– Justerbare stropper
– Hægtelukning bagpå

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L

Varenummer 1507412e-1-1
Varenummer 1507412h-1-1

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...