Tøj / Undertøj / Gilda Bh

Gilda Bh

400,00 kr.

Den smukke, sexede og simple Gilda Bh er en klassisk bøjle-fri bh. Bh’en har medium støtte fra elastikkantbånd. Bh’en er lavet af genanvendte materialer og kan kombineres mere flere underdele i samme sæt.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Gilda Bh fra Underprotection er en smuk og behagelig bh. Bh’en har ingen bøjle, men brystet får let-medium støtte af elastikbåndet, der løber på undersiden af bh’en. Den smukke blonde bh er en trekants-bh, og har de fineste sorte bølgende blonder over brystet. Fuldend sættet med Gilda G-streng eller Gilda trusser.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Alle stoffer og trim er Oeko-Tex certificerede

Materialer og pleje

Blonder af 90% polyamid (genanvendt) og 10% elastan (genanvendt). Blød mesh af 76% polyamid (genanvendt) og 24% elastan (genanvendt). Den smukke bh er produceret i Grækenland og godkendt vegansk af PETA. Blonden er lavet af nylon (genanvendt) og indeholder Roica Eco-Smart elastan garn, og det er GRS-certificeret. Alle stoffer og trim er Oeko-Tex certificerede. Vil du læse mere om materialerne til undertøjet? Læs vores blogindlæg her.

Bh’en kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Gilda Bh er størrelsessvarende, har udtagelig vattering og medium hold fra elastikkantbånd. Bh’en har justerbare stropper og hægtelukning bagpå.

Vil du vide mere om de certificeringer, der er brugt? Læs mere her.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507628a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...