Tøj / Undertøj / Gilda trusser

Gilda trusser

300,00 kr.

De smukke Gilda trusser er smukke, simple og sexede. Blonderne er af genanvendte materialer, og kan kombineres med Gilda Bh, som et smukt sæt.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Kategorier: , ,

Beskrivelse

Gilda trusser fra Underprotection er smukke og behagelige trusser med blonder. Gilda trusser er lavet i bløde blonder med fine bølgede kanter og har en bred kantelastik for et romantisk udtryk. De laver ingen mærker under dit tøj, og formen er virkelig flatterende på mange kropstyper. Fuldend sættet med Gilda Bh.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Alle stoffer og trim er Oeko-Tex certificerede

Materialer og pleje

Blonder af 90% polyamid (genanvendt) og 10% elastan (genanvendt). Kile af 100% bomuld (økologisk). De smukke trusser er produceret i Grækenland og godkendt vegansk af PETA. Blonden er lavet af nylon (genanvendt) og indeholder Roica Eco-Smart elastan garn, og det er GRS-certificeret. Alle stoffer og trim er Oeko-Tex certificerede. Vil du læse mere om materialerne til undertøjet? Læs vores blogindlæg her.

Trusserne kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Gilda trusser er størrelsessvarende, har en bred kantelastik i taljen, sømløs blondekant og et brasiliansk snit. Se også den fine Gilda G-streng.

Vil du vide mere om de certificeringer, der er brugt? læs mere her.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507629e

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...