Tøj / Undertøj / Hipsters i økologisk bomuld 2-pak

Hipsters i økologisk bomuld 2-pak

249,00 kr.

Hipsters i økologisk bomuld 2-pak fra Organic Basics består af to par bløde, lækre og simple trusser i en flatterende hipster-udskæring. Trusserne har en flad søm i kanterne for den bedste komfort, og linningen er fast, og giver let støtte.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Hipsters i økologisk bomuld 2-pak fra Organic Basics består af to par bløde, lækre og simple trusser i en flatterende hipster-udskæring. Trusserne har en flad søm i kanterne for den bedste komfort, og linningen er fast, og giver let støtte.

Se den fine trekants Bh i økologisk bomuld, for at fuldende dit sæt af økologisk undertøj.

Økologiske trusser

  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Bløde og lækre
  • Produceret under ordentlige forhold
  • Bomulden er dyrket uden skadelig kemi

Materialer og certificeringer

De lækre trusser er lavet af 95% GOTS økologisk bomuld og 5% elastan
De er økologiske, certificeret ved USB-licensnummer: USB TEX 2015.

Organic Basics har brugt GOTS-certificeret økologisk bomuld til disse trusser. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

Hipsters i økologisk bomuld 2-pak er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og de forskellige certificeringer her.

Hipsters i økologisk bomuld 2-pak er maskinvaskbare ved maksimum 60° C og er lavet i Tyrkiet – Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær eller vaksestrips.

Se også trusserne i økologisk bomuld 2-pak fra Organic Basics.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har disse økologiske trusser forhindret 0,45 kg. CO2, forhindret 282 g. kemikalier og forhindret 21 g. affald at komme ud i naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farver

Sort, Nude

Varenummer 1507560f

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...