Tøj / Undertøj / Invisible Bh

Invisible Bh

349,00 kr.

Invisible Bh fra Organic Basics er en enkel sømløs BH lavet af genbrugsmaterialer. Den er designet, så den har et usynligt look – helt uden kanter under tøjet og så er den dejlig blød mod huden. Den findes i flere farver og størrelser.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

.Invisible Bh fra Organic Basics er en enkel sømløs BH lavet af genbrugsmaterialer. Den er designet, så den har et usynligt look – helt uden kanter under tøjet og så er den dejlig blød mod huden.

Fuldend det bløde sæt med Invisible trusser 2-pak eller Invisible G-streng 2-pak.

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Stor komfort og holdbarhed, uden sømme
  • Produceret på en GOTS-certificeret fabrik
  • Produceret under ordentlige forhold

Materialer og pleje

Invisible Bh er lavet af 82% genbrugt nylon, 18% elastan. Den genbrugte italienske premium nylon, tager 80% mindre vand at fremstille og skaber 90% mindre CO2-udslip sammenlignet med nyproduceret stof. BH’en er fremstillet på en måde, der ikke skaber sømme. Ingen sømme betyder større komfort og holdbarhed, fordi der ikke er svage punkter i tøjet.

Organic Basics bruger genbrugsmaterialer, fordi det sparer vand og energi. Genbrugsmaterialerne hjælper også med at aflede affald fra lossepladser og forhindre CO2 – hvilket hjælper med at holde vores planet ren og bekæmpe klimaændringer.

Organic Basics har produceret BH’en på en GOTS-certificeret fabrik. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

Invisible Bh er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og de forskellige certificeringer her.

Organic Basics BH

Den fine BH er maskinvaskbare ved maksimum 60° C og lavet i Tyrkiet. Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær.

Se også vores Bea Bh i genanvendte materialer eller den populære økologiske Trekants Bh i økologisk bomuld fra Organic Basics

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har denne økologiske BH forhindret 0,9 kg. CO2, sparet 14 liter vand og forhindret 6 g. affald for naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Farver

Sort, Nude

Varenummer 1507559i

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...