Tøj / Undertøj / Invisible trusser 2-pak

Invisible trusser 2-pak

329,00 kr.

Invisible trusser 2-pak er lavet af genanvendt nylon og lavet så de er sømløse. Trusserne er virkelig behagelige og giver ingen kanter. Findes i sort

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Invisible trusser 2-pak fra Organic Basics indeholder 2 par enkle, sømløse trusser lavet af genbrugsmaterialer. Trusserne er designet, så de har et “usynligt” udtryk – altså helt uden kanter under tøjet, og er super bløde om huden.

Fuldend sættet med den behagelige Invisible Bh fra Organic Basics.

Trusser af genanvendte materialer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Bløde og lækre
  • Ingen sømme men masser af komfort
  • Produceret på en GOTS-certificeret fabrik
  • Lavet under gode arbejdsvilkår

Materialer og certificeringer

82% genbrugt nylon, 18% elastan. Trusserne er lavet i 82% premium italiensk genbrugt nylon, der tager 80% mindre vand at fremstille og skaber 90% mindre CO2-udslip sammenlignet med nyproduceret stof. Trusserne er fremstillet på en måde, der ikke skaber sømme. Ingen sømme betyder større komfort og holdbarhed, fordi der ikke er svage punkter i tøjet.

Organic Basics bruger genbrugsmaterialer, fordi det sparer vand og energi. Genbrugsmaterialerne hjælper også med at aflede affald fra lossepladser og forhindre CO2 – hvilket hjælper med at holde vores planet ren og bekæmpe klimaændringer.

Organic Basics har produceret trusserne på en GOTS-certificeret fabrik. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

Invisible trusser 2-pak er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og de forskellige certificeringer, der er relevante når det handler om en mere bæredygtig tøjproduktion.

Organic Basic trusser

De lækre trusser er maskinvaskbare ved maksimum 60° C, men Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær.

Trusserne er lavet i Tyrkiet – se også de fine sømløse invisible G-streng 2-pak.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har disse økologiske trusser forhindret 0,99 kg. CO2, sparet 17 liter vand og forhindret 7 g. affald for naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Sort, Hvid

Varenummer 1507407e
Varenummer 1507407d
Varenummer 1507407a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...