Tøj / Undertøj / Luna højtaljet G-streng

Luna højtaljet G-streng

350,00 kr.

Luna højtaljet G-streng er både feminine, behagelige og lavet i genanvendte materialer og økologisk bomuld. Den klassiske g-strengs trusse og dens højtaljede pasform er super flatterende på mange kropsformer.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Luna højtaljet G-streng er lavet i en smuk blød blonde med fine bølgede kanter for et let og romantisk udtryk. Det er en klassisk g-strengs trusse og den højtaljede pasform er virkelig flatterende på så mange kropstyper. Fuldend sættet med den matchende Luna bh eller Luna high apex bh

Kvalitet og certificeringer

  • Lavet med genanvendte materialer
  • Godkendt vegansk af PETA
  • Tekstilet er Oeko-Tex certificeret
  • Flatterende højtaljet pasform
  • Størrelsessvarende

Materialer og pleje 

Trussernes blonder er lavet af genanvendt blonde 92% genanvendt polyamid og 8% genanvendt elastan. Trussens kile er af 100% økologisk bomuld. De behagelige trusser har en størrelsessvarende pasform, høj talje og sømløs blondekand, der giver et sexet og feminint udseende, og som er yderst behageligt. Vask trusserne ved 30˚ – gerne i en vaskepose.

Luna højtaljet G-streng er produceret i Letland, og godkendt vegansk af PETA. Blonden indeholder Roica Eco-Smart elastan garn, der er GRS-certificeret, og alle stoffer er Oeko-Tex certificerede. Læs mere om materialer og certificeringer.

Se også de smukke Luna trusser, der kommer i tre forskellige farver. Vi har også 3-pack med de feminine og simple Bea G-streng 3-pak, i blødt og åndbart materiale

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Sort, Beige, Hvid

Varenummer 1507549m
Varenummer 1507549n
Varenummer 1507549o
Varenummer 1507549p
Varenummer 1507549b
Varenummer 1507549e
Varenummer 1507549c
Varenummer 1507549a
Varenummer 1507549j
Varenummer 1507549i
Varenummer 1507549h
Varenummer 1507549g
Varenummer 1507549f

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...