Tøj / Undertøj / Mia Bh

Mia Bh

350,00 kr.

Mia Bh er en smuk og feminin BH, lavet i genanvendte materialer. Har en flot blonderyg og lukkes foran. Er super behagelig og uden bøjler.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Mia Bh fra Underprotection er en enkel og minimalistisk trekants-bh. BH’en er lavet i blød og åndbar lyocell jersey, med fine blondedetaljer og udtagelig vattering. BH’en har en flot blondedetalje på ryggen, og åbnes i fronten med en lille metalklemme.

Mia Bh findes i sort, og kan matches med Luna trusser, Bea trusser 3-pak og Bea G-streng 3-pak.

  • Lavet af blød og åndbar lyocell jersey
  • Blonderne er lavet af genanvendt polyester
  • vegansk godkendt af PETA
  • Oeko-Tex-certificeret
  • Udtagelig vattering
  • Flotte blondedetaljer på ryggen
  • Giver let støtte og er uden bøjle

Materialer og pleje

BH’en er lavet af 96% lyocell jersey og 4% elastan. Blonderne er lavet af genanvendt polyester. BH’en er fremstillet i New Dehli, Indien og er vegansk godkendt af PETA. BH’en er Oeko-Tex-certificerede. BH’en kan vaskes ved 30 grader, og gerne i en vaskepose.

Vil du læse mere om materialerne til undertøjet? Læs vores blogindlæg her og læs mere om de forskellige certificeringer her.

Mia Bh har en normal pasform, let støtte og er uden bøjler. Den er størrelsessvarende, har justerbare skulderstropper og lukning foran.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj med fokus på materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Varenummer 1507488e

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...