Tøj / Undertøj / Nylonstrømper med prikker

Nylonstrømper med prikker

150,00 kr.

Nylonstrømper med prikker fra Underprotection er let transparente og prikker. Strømpebukserne har let støtte og elastik i taljen

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

De smukke nylonstrømper med prikker fra Underprotection er lavet af en kombination af genanvendt polyamid elastan. De er 25 denier, og er ret transparente med smukke prikker, og en blød elastik i taljen og har let support.

Kvalitet og certificeringer

  • 85% genanvendt polyamid, 15% elastan
  • Vask ved 30˚
  • Produceret på en BSCI og Oeko-Tex certificeret fabrik
  • Veganske
  • GRS og Oeko-Tex certificeret

Nylonstrømper med prikker er produceret i Bulgarien på en BSCI og Oeko-Tex certificeret fabrik. Strømpebukserne er både GRS og Oeko-Tex certificeret og er godkendt vegansk af PETA. Du kan også læse mere om materialer generelt her

Strømpebukserne er elastiske og er størrelsessvarende. Se også vores strømper i økologisk bomuld i 2-pak.

Underprotection er et dansk undertøjsmærke. Underprotection laver undertøj og loungewear med fokus på mere bæredygtige og miljøvenlige materialer og produktion, men går samtidig ikke på kompromis med at kunden skal opleve undertøjet som både feminint og behageligt.

Yderligere information

Størrelse

S, M, L

Varenummer 1507632a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...