Tøj / Undertøj / Trekants Bh i økologisk bomuld

Trekants Bh i økologisk bomuld

299,00 kr.

Trekants Bh i økologisk bomuld er en behagelig og simpel BH i GOTS-certificeret økologisk bomuld. BH’en er uden bøjler, men har god støtte fra underbåndet, og er i dobbeltlaget økologisk bomuld.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Trekants Bh i økologisk bomuld fra Organic Basics er en enkel, behagelig og støttende BH. Den fine triangel bra har justerbare stropper og hægte-lukning. BH’en har et understøttende underbånd, men er helt uden bøjler. Herudover er den lavet af et dobbelt lag økologisk bomuld, for at polstre let.

Se også de behagelige hipsters i økologisk bomuld 2-pak for at fuldende dit sæt af økologisk undertøj.

  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Behagelig og enkel Bh
  • Lavet under gode arbejdsvilkår

Materialer og certificeringer

Den behagelige og simple BH er lavet af 95% GOTS økologisk bomuld og 5% elastan. Den er økologisk, certificeret ved USB-licensnummer: USB TEX 2015.

Organic Basics har brugt GOTS-certificeret økologisk bomuld til denne BH. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt.

Trekants Bh i økologisk bomuld er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og lære mere om de forskellige certificeringer indenfor tøjproduktion her.

Organic Basics BH

Den klassiske og simple BH er maskinvaskbar ved maksimum 60° C, men Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær.

BH’en er lavet i Tyrkiet.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har denne økologiske BH forhindret 0,38 kg. CO2, forhindret 210 g. kemikalier og forhindret 15 g. affald at komme ud i naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Sort, Nude, Hvid

Varenummer 1507414l
Varenummer 1507414k
Varenummer 1507414a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...