Tøj / Undertøj / Trusser i økologisk bomuld 2-pak

Trusser i økologisk bomuld 2-pak

249,00 kr.

Trusser i økologisk bomuld 2-pak indeholder 2 par lækre trusser lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld. To par klassiske, bløde og behagelige trusser.

Læs mere →

Størrelsesguide

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Trusser i økologisk bomuld 2-pak fra Organic Basics består af to par bløde, klassiske og simple trusser i bikini-udskæring. Trusserne har en flad søm i kanterne for den bedste komfort, og linningen er fast, og giver let støtte.

Se også den fine trekants Bh i økologisk bomuld, for at fuldende dit sæt af økologisk undertøj.

Økologiske trusser

  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Blød og lækker kvalitet
  • Lavet under gode arbejdsvilkår
  • Produceret med omtalte for mennesker og miljø

Materialer og certificeringer

De lækre trusser er lavet af 95% GOTS økologisk bomuld og 5% elastan
De er økologiske, certificeret ved USB-licensnummer: USB TEX 2015.

Organic Basics har brugt GOTS-certificeret økologisk bomuld til disse trusser. GOTS-standarden garanterer, at der ikke blev brugt skadelige kemikalier til at dyrke den, og at de mennesker, der lavede dette, får udbetalt ordentlig løn og behandles retfærdigt. Trusser i økologisk bomuld 2-pak er lavet under gode arbejdsvilkår med en ordentlig leveløn, intet børnearbejde, frit valgt beskæftigelse og med stor respekt for miljøet. Organic Basics bruger GOTS- og SA8000-standarderne for at sikre, at tingene laves retfærdigt.

Du kan læse mere om materialerne og læs mere om de forskellige certificeringer indenfor tøjproduktion – blandt andet GOTS-certificeringen.

De klassiske briefs er maskinvaskbare ved maksimum 60° C, men Organic Basics anbefaler det bevidste valg af tøjvask ved 30° C. Til en naturlig og økologisk vask, kan du bl.a bruge sæbebær.

Trusser i økologisk bomuld 2-pak er lavet i Tyrkiet – Se også de fine Hipster trusser i økologisk bomuld.

Sammenlignet med et konventionelt lignende produkt har disse økologiske trusser forhindret 0,44 kg. CO2, forhindret 432 g. kemikalier og forhindret 32 g. affald at komme ud i naturen.

Organic Basics er et dansk tøjbrand med stort fokus på en mere bæredygtig mode. De sætter den bæredygtige tanke i centrum for alt – det betyder, at de kun vælger stoffer, der er bedre for vores miljø, og de samarbejder kun med fabrikker, der også er interesserede i dette.

Yderligere information

Størrelse

XS, S, M, L, XL

Farve

Sort, Nude

Varenummer 1507418
Varenummer 1507418
Varenummer 1507418

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...